Három Beatle már tegnap visszatért a szabadságáról, a tengeren túlról érkező Harrison csak ma délután futott be. A készülő nagylemez délelőtti felvételeiről így ő lemaradt, de sok dolga nem is lett volna ott: Starr újra felénekelte az I Wanna Be Your Man-t (kétszer), Lennon és McCartney pedig a Little Child-ot (háromszor). Valahogy ez a két hányatott sorsú szám nem akarja megtalálni a helyét; a mai munka után sem biztos, hogy nem lesz szükség még egy nekifutásra.

McCartney_Asher_Cox_Starr_Forras_tumblr

Paul McCartney, Jane Asher, Maureen Cox és Ringo Starr Görögországban (forrás: Beatles History)

Délutánra már mind a négyen összegyűltek a NEMS-irodában, ahol egy gyors interjúra is sor került. A BBC The Public Ear című magazinműsorába vettek fel egy néhány perces beszélgetést, ami szokatlanul komolyra sikerült, olyannyira, hogy a kérdezőnek nem is kellett közbeszólnia, amíg a négy Beatle-t magával ragadta a közléskényszer. A felvételt november 3-án délután 3-kor sugározza a BBC.

Sokáig nem élvezték egymás társaságát, mivel Starr rögtön a beszélgetés után autóba pattant, ma este ugyanis elég jó fellépőket nézhet meg az Odeon Cinemaban: az Everly Brothers és Bo Diddley mellett a Rolling Stonesszal is találkozni fog. Ők jövő hétfőre ütemezték be az I Wanna Be Your Man felvételét.