Az éjjel befejeződtek a hetedik album felvételei, az együttes három tagja ebben a percben botorkál ki az Abbey Road-i stúdióból. Nem elírás, valóban csak hárman indulnak most haza.

 

Paul McCartney ugyanis ma olyat tett, amit még Beatle soha: felvétel közben felpattant, becsapta maga mögött az ajtót, és nem tért vissza. A többiek egy darabig még vártak rá, aztán úgy döntöttek, nélküle is be tudják fejezni a félkész felvételt.

John Lennon Paul McCartney George Harrison Ringo Starr Abbey Road-i stúdió Revolver She Said She Said

Forrás: Beatles Items

Hogy McCartney min borult ki ennyire? Ezt csak ők tudják, de mivel az időközben She Said She Said-re keresztelt szám erősen LSD-ihletésű, talán nem alaptalan a feltételezés, hogy a hallucinogénben már tapasztalatot szerzett Lennon, Harrison és Starr folyamatosan cikizték az e téren szűz társukat.  

Az sem egyértelmű, hogy távozása előtt még feljátszotta-e egyáltalán a basszusszólamát, vagy végül ezt Harrisonnak kellett pótolnia. Az viszont biztos, hogy a vokált Lennon és Harrison ketten énekelték fel. Direkt nem ezt mutatjuk meg, hanem azt a csatornát, amelyen Lennon orgonája és Harrison gitárja hallható:

Bízzunk benne, hogy McCartney haragja hamar elszáll. Nem nagyon van más választása, mivel holnap kora délután repülnek Münchenbe, ahol holnapután már két koncertet kell adniuk. Őt aligha pótolnák csak úgy, mint két évvel ezelőtt Ringo Starrt.