Kérdés, meddig lehet bírni ezt a tempót. Szinte minden nap színpadon vannak, s ha mégsem, akkor váltják egymást a lemezfelvételek és a rádiószereplések. Ma az utóbbi kettőből két-két felvonásban is kijut a Beatlesnek.

10-től fél 2-ig az Abbey Roadon az új lemezen dolgoztak, majd elrohantak a BBC-hez a Playhouse Theatre-be, hogy egy rövid interjút rögzítsenek a Non Stop Pop számára (ami várhatóan augusztus 30-án kerül adásba), és hat dalt feljátsszanak a Saturday Club augusztus 24-ei műsorába. Szép teljesítmény, de a nap valójában csak most kezdődik: épp visszatértek a stúdióba, és várhatóan késő éjszakáig nem is szabadulnak onnan; jó néhány számot szeretnének még ma felvenni.

Pár hónapja még félreálltak a kocsival, ha tudták, hogy egy-egy daluk lemegy a rádióban, most viszont aligha jut egyáltalán eszükbe, hogy a húsz nappal ezelőtt rögzített Pop Go The Beatles műsor hetedik adása ebben a pillanatban csendül fel:

A felolvasott levelek közben elhangzó dalok: 1. Memphis, Tennessee, 2. Do You Want To Know A Secret, 3. Till There Was You, 4. Matchbox, 5. Please Mister Postman, 6.The Hippy Hippy Shake

Szimpla véletlen, hogy a hatból két számnak is biztos a helye az új lemezen: A Please Mister Postman-nel épp ma délelőtt készültek el, a legutóbb félbehagyott Till There Was You-nak pedig perceken belül nekiállnak.

A lemezfelvételről holnap számolunk be.