Fél éve jöttek rá, hogy nem kell minden vacak tévéfelkérést elvállalni, egyszerűbb konzervvideókat készíteni, és azokat küldözgetni maguk helyett. A néhány hét múlva megjelenő kislemezükre a Paperback Writer és a Rain kerül, tegnapelőtt ezekhez forgattak klasszikus tátogós, tegnap pedig már valamivel formabontóbb, kültéri felvételeket.

John Lennon Paul McCartney Michael Lindsay-Hogg Paperback Writer Rain Ed Sullivan Brian Epstein

 

Forrás: Beatles Bible

Kukkantsunk bele a különböző napokon és helyszíneken készült felvételekbe:

Két éve még örömmámorban úszva repültek az Ed Sullivan Show-ba, most már csak odavetnek pár mondatnyi üdvözlő szöveget, hogy a jó öreg Sullivan mégse mondhassa, hogy nem kapott valami személyre szólót tőlük. Így néz ki tehát a tengeren túlra szánt anyag:


 

A Michael Lindsay-Hogg rendezte képsorokon jól látszik, hogy Paul McCartneyt még mindig nem vette rá a lélek, hogy elmenjen a fogorvosához. A már majdnem öt hónapja történt moped balesete nem okozott komoly sérüléseket, de egyik metszőfoga elpattant, és Brian Epstein egyelőre hiába könyörög neki, hogy csináltassa meg. Talán a nyári turné előtt még ráveszi. A basszusgitáros december végén, a baleset után így festett:

John Lennon Paul McCartney Michael Lindsay-Hogg Paperback Writer Rain Ed Sullivan Brian Epstein

Forrás: Pinterest