Számos kínos tévészereplés után tegnap végre egy kifejezetten nézhető produkcióban tűnt fel az együttes. A The Music of Lennon And McCartney koncepciója szerint a 45 perces adás a két Beatle szerzeményeire épül, közülük rengeteget ők maguk nem is jelentetettek meg.

 

 
A teljes műsorban a zenéé a főszerep, de az exluzivitást Lennon és McCartney műsorvezetői-hoppmesteri szerepe adja – egészen jól helytállnak.

John Lennon Paul McCartney George Harrison Ringo Starr Cilla Black Billy J. Kramer Peter And Gordon Lulu Marianne Faithful Esther Phillips George Martin Orchestra Henry Mancini Alan Haven And Tony Crombie  Fritz Spiegl And The Hot Rods Dick Rivers Peter Sellers Day Tripper We Can Work It Out World Without Love I Saw Her Standing There Bad To Me Its For You Yesterday And I Love Her I Feel Fine This Boy If I Fell A Hard Days Night Ill Get You

Forrás: Steve Hoffman Music Forums

Cilla Black, Peter And Gordon, Lulu vagy Billy J Kramer mellett egy Shakespeare-i paródiá erejéig Peter Sellers is tiszteletét teszi. A legváratlanabb momentum, amikor McCartneyba Marianne Faithfull fojtja bele a Yesterday-t, és adja elő emlékezetesen, kissé talán patetikusan. (Nem véletlen, hogy nem látunk róla egész alakos képet, a november eleji felvétel napja után alig egy héttel adott életet Nicholas fiának.)
A műsor pörög, a zenei stílus vegyes (nehéz elhinni, hogy minden, ami elhangzik, ugyanabból a két koponyából pattant ki), a fellépők alázatosak, de az est két csúcspontja vitán felül a Beatles által előadott két új dal.