Ismerve a műfaj színvonalát, szinte hihetetlen, de a tegnapi és a tegnapelőtti napon egy egészen vállalható showműsort forgatott az együttes The Music of Lennon And McCartney címmel.

 

A Granada Television berkeiben készülő produkció koncepciója szerint a 45 perces adás a két Beatle szerzeményeire épül, amelyeket olyan előadók szólaltatnak meg, mint Marianne Faithfull, Cilla Black, Peter And Gordon, Lulu vagy Billy J Kramer. Sőt, egy Shakespeare-i paródiával Peter Sellers is beszáll. A műsorvezetői szerepet John Lennon és Paul McCartney vállalja magára, és bár nem örülnek, hogy megírt szövegeket kell mondaniuk, egészen élvezetesen teljesítik a feladatot.

Cigiszünet Cilla Black-kel (forrás: Pinterest)

A műsor fénypontja természetesen az együttes által tátogva előadott két új Beatles-dal, amelyek várhatóan a következő kislemezen jelennek meg – ki tudja, melyik melyik oldalán...

Csak a tévéfelvétel kedvéért néhány nappal ezelőtt George Martinék rohamtempóban megkeverték a Day Tripper-t és a We Can Work It Out-ot, utóbbival viszont az együttes nem volt elégedett. McCartney szólóénekét így aztán megduplázták, Lennon pedig a verzék alatt is megszólaltatta új kedvencét, a harmóniumot. A házi demó óta rengeteget fejlődött We Can Work It Out kedvcsinálónak sem utolsó a decemberben adásba kerülő műsorhoz: