A BBC hallgatói tegnap egy négyfős Beatles produkcióját hallhatták a rádióban, aki viszont Bedfordban élőben volt rájuk kíváncsi, csak Paul McCartneyval, George Harrisonnal és Ringo Starr-ral találkozott. John Lennon ugyanis úgy megfázott, hogy ezúttal teljesen elment a hangja, és alaposan le is gyengült. Harrison így többet énekelhetett, és neki kellett átértelmeznie a gitárjátékát is, hogy Lennon hiányában valahogy mégiscsak megszólaljon a Love Me Do, a Misery, az A Taste Of Honey, a Do You Want To Know A Secret, a Please Please Me és a Seventeen.

Persze Lennon sem maradt teljesen tétlen. Bár színpadra állni tegnap nem tudott (amilyen állapotban van, ma este sem fog), a szájharmonika fújására még futja az erejéből. Ma délelőtt be is fáradt az Abbey Roadra, hogy a múlt kedden rögzített Thank You Little Girl-t feljavítsa vele.

John Lennon a stúdióban 1963. március 5-én, valószínűleg a From Me To You feljátszásakor (forrás: BeatleSource)

Összesen tizenöt felvételt készítettek George Martinnal, és innentől kezdve már csak a produceren múlik, mit ollóz össze a nyersanyagból. Már ma be akarja fejezni mind a monó, mind a sztereó változatot, a From Me To You keverését pedig holnapra irányozta elő. Ha minden jól megy, a harmadik kislemez hanganyaga előbb készül el, mint hogy a boltokba kerülne a február 11-én rögzített nagylemez.