Három hét után ma visszatértek Párizsból, ahol csak mérsékelt sikert arattak koncertjeikkel – nem függetlenül attól, hogy már Amerikával vannak elfoglalva, ahova holnapután indulnak.

Az interjú leirata itt olvasható

Ahogy a mai londoni reptéri interjúból is kiderül (2:05-től), szokatlan volt számukra a francia közönség férfidominanciája, illetve, hogy a brit rajongókkal ellentétben, még figyeltek is arra, amit az együttes a színpadon produkál. Talán ezért sem variálták a repertoárt, majdnem mindegyik fellépés során ugyanazt a nyolc számot játszották: From Me To You, Roll Over Beethoven, She Loves You, This Boy, Boys, I Want To Hold Your Hand, Twist And Shout, Long Tall Sally. Íme egy gyorsösszefoglaló:

A második albumukról egyetlen saját szerzeményt sem tűztek műsorra Párizsban, sőt, az All My Loving-on és a Starrnak megszólalási lehetőséget biztosító I Wanna Be Your Man-en kívül egyáltalán nem játszották ezeket a dalaikat élőben (a Hold Me Tight-ot is csak régebben, még bőven a With The Beatles megjelenése előtt). Addig sejthető volt, hogy az It Won’t Be Long-gal nem küzdenek meg színpadon, de míg korábban kifejezetten bevállalósak voltak, ma már inkább mintha biztosra mennének.

Forrás: Stamford Advocate

Slágfertigségük viszont egy pillanatra sem hagyja cserben őket interjú közben. Starr szemrebbenés nélkül beadja a kérdezőnek (és nyilván rengeteg nézőnek), hogy Beethoven verseiből készül önálló estre, Lennon pedig a nem túl amerikaiasnak minősített hajviseletükre vonatkozó vádra csak annyit reagál: „remek megfigyelés, egyáltalán nem vagyunk amerikaiak”.