Tegnap a Beatles régi ismerősként – de kiadott lemezzel a tarsolyában első alkalommal – tért vissza a manchesteri Playhouse Theatre-be, egy újabb BBC-rádiófelvételre, a Here We Go című műsorba . Az este rögzített anyag ezekben a percekben kerül adásba, pontosabban annak egy része. Az épp egészen sikeres Sheila című Tommy Roe-dalt ugyanis kivágták a szerkesztők – valljuk be, nem nagy kár érte. A szintén ismert A Taste of Honey beválogatása is azt jelzi, törekszenek a minél szélesebb közönség megszólítására, de érződik, hogy sokat nem is vesződtek a dal rendes kidolgozásával, pedig egy rádiófelvételen illett volna ennél összeszedettebben hozni a felelgetős befejezést (itt meghallgatható*).

A lényeg természetesen a Love Me Do és a P.S. I Love You promotálása; egyik dal sem hiányzik a repertoárból. A listákon elég bizonytalanul botorkáló kislemezre rá is fér a hírverés: ezen a héten a 41. helyig bírt felmászni.

A program közben továbbra is sűrű, szinte minden napra jut fellépés, november első két hetét pedig a hamburgi Star-Clubban töltik majd. Addig is hátravan még egy tévéfelvétel és nem mellesleg egy casino második

*A Youtube-videón tévesen szerepel az október 29-ei dátum, illetve hogy tévéfelvételről származna a hanganyag.