Szokatlan hangvételű interjút rögzített ma a Skót Televízió. Morag Hood olyan megszeppenten kérdezi Lennont és McCartneyt, hogy a vendégek ezúttal félreteszik állandó szarkazmusukat, és igyekeznek kerek válaszokkal segíteni a szemmel láthatóan kezdő műsorvezetőt. Persze a kihagyhatatlant nem hagyják ki: szinte egyszerre kezdik utánozni (4:26-nál) a zavarában zavaróan gesztikulálni kezdő hölgyet. Ezzel párhuzamosan Harrisont és Starrt egy bizonyos Paul Young faggatja, valamivel gördülékenyebben.

Nyíltan beszélnek arról, hogy akkor is közösen jegyzik a dalokat, ha csak egyikük szerezte, Ivan Vaughan nevét pedig először említik nyilvánosan; ő az, aki idestova hét évvel ezelőtt (1957. július 6-án) bemutatta egymásnak a későbbi szerzőpárost. A Lennon akkori skiffle bandájában basszusozó srác egyébként pontosan egy napon született McCartneyval, de nem biztos, hogy ezzel bármelyikük is tisztában van.

Forrás: DM Beatles

A múltidézés során McCartney megnevezi első szerzeményét, a tizennégy éves korában összeütött I Lost My Little Girl-t is. Aligha tartja nagyra, egyelőre semmi jele annak, hogy meg kívánná ismertetni rajongóival.