Paul McCartney először ad tévéinterjút társai nélkül, a kérdező pedig nem más, mint az utóbbi két évben – a Beatleséhez ha nem is mérhető, de körülbelül azzal párhuzamosan – felfelé ívelő karrierrel büszkélkedő David Frost.

Az interjú leirata itt olvasható

Az április 15-én rögzített és most adásba kerülő rövid beszélgetés során a vendég kénytelen egy kicsivel komolyabb arcát mutatni, és olyan kérdésekre is épkézláb választ adni, mint hogy ha Lennonnal elkészülnek egy dallal, miképp ítélik meg, az valóban jól sikerült-e. A válasz egyszerű: ha mindketten elégedettek a végeredménnyel, az eltérő ízlésük miatt okkal számíthatnak rá, hogy sokaknak tetszeni fog.

Arra a kérdésre, hogy mi vár még rá, kíván-e például miniszterelnök lenni (1:50-től), rövid megdöbbenés után azzal vágja ki magát, hogy inkább nyugdíjba menne, ha lecseng körülöttük ez az őrület. Amilyen tempóban zajlanak körülöttük az események, szerinte erre akár néhány éven belül is sor kerülhet. Az interjú végén Frost inkább 2010-re prognosztizálja ugyanezt – aki megéli, szóljon, melyikük állt közelebb a valósághoz