Most kezdődik a BBC Light Programme-jának ünnepi kiadása. Magától értetődő, hogy a Beatles kapja benne a legtöbb műsoridőt, „cserébe” csak annyi volt a feladat, hogy dobjanak össze egy külön erre az alkalomra szánt szignált. A From Me To You-ból így lett From Us To You, s ez foglalja keretbe a mai műsort:

BBC, From Us To You, első rész

A 15 adást megélt Pop Go The Beatles című önálló műsorhoz hasonló a mai adás szerkezete is: a rádió stúdiójában kisujjból feljátszott dalokat szakítják meg rövid beszélgetések, felkonferálások, és szóhoz jutnak más előadók is – de velük foglalkozzon a Kenny Salmon Seven 50 blog.

A műsorvezetői székbe a korábbiaknál egy sokkal inkább odavaló figura került, az ausztrál énekes-komikus, Rolf Harris. Olyannyira, hogy a Beatles bár kiváló formában játszotta fel a ma elhangzó összes számot, az adás fénypontja mégiscsak az, amikor Harris előadja egy hat évvel ezelőtti dalának, a Tie Me Kangaroo Down, Sport-nak a Beatlesre írt paródiáját, a fiúk pedig örömmel kísérik (5:41-től):

BBC, From Us To You, második rész

A műsorban elhangzó dalok: From Us To You; She Loves You; All My Loving; Roll Over Beethoven; Till There Was You; Boys; Money (That’s What I Want); I Saw Her Standing There; Tie Me Kangaroo Down, Sport; I Want To Hold Your Hand; From Us To You

Miközben Nagy-Britannia a From Us To You-t hallgatva élvezi a karácsonyi semmittevést, az óceán túloldalán még csak kevesen hallottak a Beatlesről. Brian Epstein és az együttes mától újra reménykedhet benne, hogy ez megváltozik. A kisebb márkák által korábban kiadott Beatles-kislemezek ugyanis mind elbuktak, de ma már az amerikai zeneipar tótumfaktumai érzik, hogy a Beatlemánia az ő felségterületükön is kitörhet. Bár eredetileg csak január közepére tervezték, néhány rádióba érkezett jó visszajelzés miatt a Capitol már ma megjelenteti az I Want To Hold Your Hand-et, B-oldalán az I Saw Her Standing There-rel.

Beatles_IWantToHoldYourHand_US_Forras_BeatlesBible

Forrás: Beatles Bible

A lemez promóciójára nem kevesebbet, mint 40 ezer dollárt költenek. Februárban a Beatles fellép az Ed Sullivan Showban. Most már tényleg minden adott ahhoz, hogy bevegyék Amerikát.