Az együttes idén már harmadszor „lepi meg” a rajongói klub tagjait karácsonyi exkluzív kiadvánnyal (a korábbiak itt és itt). A lemez ezúttal sem mutat túl a komolytalan improvizációkkal tarkított poénkodáson, de ha nem várunk tőle ennél többet, mi is egészen jól szórakozhatunk rajta:

 

A videó alatt a teljes leirat megtalálható

Lennon például a képeslapok és az ajándékok mellett külön megköszöni a rajongóknak (0:33-tól), hogy megrágott rágógumikat is küldtek nekik, de igazán akkor lendül formába, amikor az Auld Lang Syne című népdalból eszkábál protestszámot (1:39-től). Rákezdene a Four Tops It´s The Same Old Song-jára is (2:15-nél), de Harrison hamar félbeszakítja azzal, hogy „Jogdíj, Johnny!” – az Eve Of Destruction-re (3:08-tól) ennek ellenére sor kerül.

karácsonyi lemez John Lennon Paul McCartney George Harrison Ringo Starr Yesterday Auld Lang Syne  Four Tops It´s The Same Old Song Eve Of Destruction Rubber Soul

Forrás: The Beatles Colection

Ha valamiért érdemes meghallgatni a lemezt, az a Yesterday „Christmas Day”-jé transzformálódása (4:22-től), de aki jót akar magának, inkább a Rubber Soult forgassa le újra és újra a karácsony folyamán.