Bár Harrison nem teljesen egészséges, most már biztos, hogy vállalja az esti fellépést az Ed Sullivan Show-ban. A tegnapi napot az ágyban töltötte, így nemcsak a Central Parkról maradt le, hanem a műsor próbáiról is, ahol a beállásokban az együttes road managere, Neil Aspinall helyettesítette, elég esetlenül:


Forrás: Autograph Magazine

Ma viszont már teljes létszámban megjelentek a stúdióban, hogy az esti élő adásra való felkészülésen felül egy három dalból álló műsort is rögzítsenek. A 728 fős közönségnek előadott Twist And Shout-ot, Please Please Me-t és I Want To Hold Your Hand-et csak hetekkel később láthatják-hallhatják majd az amerikai tévénézők, de erről most senki nem tud, mindenkit a ma esti élő show érdekel.

Bár az állandó újságírói és rajongói zaklatás némileg fárasztja a harmadik napja New Yorkban tartózkodó Beatlest, a britnél jóval változatosabb rádiókínálattal nem tudnak betelni. Azzal szórakoztatják magukat és a hallgatókat, hogy betelefonálnak a különböző zenés műsorokba, és véletlenül sem saját dalaikat, hanem kevésbé híres helyi zenészek számait kérik. Harrison például James Ray-től az I've Got My Mind Set On You-t rendeli, amiért őszi amerikai kiruccanása óta rajong. Így aztán az egyik legmenőbb dj-vel, Murray The K-vel olyannyira megtalálták a hangot, hogy az már lazán az ötödik Beatle-ként emlegeti magát.

A délutáni felvétel után gondosan bejelölték a potméterek tökéletes helyét, hogy este a lehetséges legjobb hangzást érjék el. Arról egyelőre nem tudnak, hogy míg ők a szállásukon pihennek, egy túlbuzgó takarító megtörölgette a krétával „összefirkált” keverőpultot…

Kezdés helyi idő szerint este 8-kor.