Véget ért az amerikai hódító hadjárat. A második Ed Sullivan Show-fellépés után pár nap nyaralás is jutott az együttesnek, sőt, volt alkalmuk ízekre pofoztatni magukat az ünnepelt ökölvívó legendával, Cassius Clay-vel is:

Amerika egy harmadik Ed Sullivan Show-val köszön el tőlük, amit bár már az első adás előtt rögzítettek, az amerikaiak csak holnap este láthatják (ne verjük nagydobra, de a hanganyag itt, itt, itt és itt már most elérhető).

Forrás: BBC America

A Beatles gépe ma reggel landolt a londoni reptérre már éjszaka kiköltöző rajongók ezreinek sikoltozása közepette. Hogy ez mekkora felfordulást okozott, arról képet kaphatunk a Pathé tudósítása alapján:

A BBC még ennél is nagyobb szabású riportműsort szentelt Nagy-Britannia legkelendőbb exportcikkének hazatérése tiszteletére:

Az interjúkból kiderül, nem különösebben izgatják magukat azon, hogy a hazai listák első tíz helyéről épp leszorultak, sőt, jövő héten már stúdióba is vonulnak (13:11-től). Lennon McCartneyra förmedéséből arra következtethetünk, hogy ezt az információt nem akarták az orrunkra kötni. Minden bizonnyal azt próbálják elkerülni, hogy a stúdió előtt is rajongók táborozzanak le, így hát Lennon be is nyögi, hogy a Deccanál lesznek (annál a Deccanál, amely két éve úgy rúgta ki őket, hogy azt hitték, soha többet nem látnak stúdiót belülről).

Starr egyébként kissé zavartnak tűnik. Hamar belebonyolódik abba a történetbe (9:19-től), amikor egy rajongó belevágott a hajába, s valami olyasmivel zárja mondandóját, hogy „a holnap sosem tudja (tomorrow never knows)” – szemmel láthatóan Lennonnak tetszik a szöveg.

Az interjúleiratok itt olvashatók.