Míg Lennon Párizsban, McCartney és Starr Görögországban nyaral, addig Harrison jóval aktívabban tölti az időt a tengerentúlon, az Illinois állambéli Bentonban. Beszerzett egy rakás lemezt, köztük James Ray-től  az If You Gotta Make A Fool Of Somebody-t, aminek teljesen a rabjává vált. Különösen az I’ve Got My Mind Set On You című dalt nem bírja kiverni a fejéből:

Beruházott egy új Rickenbacker 425-ös elektromos gitárra is. Új barátjával azóta elválaszthatatlanok, sőt, nemcsak a jól bevált kedvencekkel avatta fel, hanem már ki is préselt belőle valami eredeti riffet – csak el ne felejtse.

Élvezi, hogy a rajongók távollétében újra hétköznapi emberként járhat-kelhet, de nővére, Louise nem hagyja nyaralni: leszervezett egy interjút a WFRX helyi rádió tizenhét éves műsorvezető-palántájával, Marcia Shafer-rel és több zenésszel is összeismertette.

A Four Vests tagjaira Harrison olyan jó benyomást tett, hogy szombati koncertjük második felében a színpadra invitálták, hogy aztán azonnal frontemberré avanzsáljon: a hallgatóságát azzal nyűgözte le, amiben a legjobb, Chuck Berry és Carl Perkins interpretációival. Ráadásul hamar otthonosan mozoghatott a színpadon, mivel most is egy balkezes fickó basszusozott mellette, akit nem mellesleg Gabe McCarty-nak hívnak…

FourVest_Forras_Beatle.net_50YearsAgo

A Four Vests együttes, a baloldalon Gabe McCartyval (forrás: Beatle.net)

Távollétükben készül a következő lemezük is. Az Abbey Roadon ma George Martin – a megbeszéltek szerint – Hammond-orgonával javította fel az I Wanna Be Your Man-t, némi zongorával színesítette a Money-t, a Little Child, illetve a Hold Me Tight sikerültebb felvételeit összevágta, végül öt dal (All I’ve Got To Do, Don't Bother Me, Hold Me Tight, Little Child, Not A Second Time) mono keverésével is végzett.