Ilyen sokáig sem volt még dobozban Beatles-felvétel: a BBC Side By Side című műsora számára április 4-én rögzített dalok ezekben a percekben kerülnek adásba:

A repertoár nem különösebben izgalmas, a hang nélkül maradt Harrison poénkodásán kívül (6:05-től) legfeljebb az I’ll Be On My Way-re érdemes odafigyelnünk (6:31-től), olyan Lennon-McCartney-szerzeményről van ugyanis szó, amit a Beatles aligha fog lemezre venni. A Billy J. Krameréknek elpasszolt behízelgő dal április végén jelent meg a kislemezük B-oldalán („természetesen” az A-oldalon is egy ismert importtermék, a Do You Want To Know A Secret hallható), de a Beatles most lejátszott verziója sem sokkal emlékezetesebb.

Ma délután egyébként újabb BBC-anyagot próbáltak, fél 6-kor pedig neki is állnak a felvételnek. Ezeket már szombat délelőtt a Saturday Club-ban sugározzák is (ami azt jelenti, hogy aznap a két tévéadás mellett a rádióból is a Beatles fog folyni).

Ja, és ne felejtsük el, hogy holnap délután ötkor a Pop Go The Beatles negyedik adása is lemegy a BBC-n. Ilyen az, amikor beindul egy üzlet?