Belejöttek a végére. Öt hete történt, hogy egy nap alatt 18 számot is feljátszottak a BBC-nek, amelyek hatos csomagokban kerültek adásba: az első augusztus 6-án, a második augusztus 13-án, a harmadik pedig most:

(A lejátszási listában mind a hat dal és a szöveges részek is meghallgathatók.)

Legutóbb szokatlanul sok saját számot játszottak, közülük most csak a még mindig megjelenésre váró She Loves You-t válogatták be (bár felvették másodszor is, a BBC-nél úgy döntöttek, hogy az első verzió jobban sikerült, így inkább azt engedték ma adásba – pedig az első refrén után [1:17-nél] elég bizonytalanul kezdenek bele az újabb verzébe). Ezen felül viszont kizárólag feldolgozásdalok kerültek be a mai repertoárba, de nem csak a nagy ikonoktól.

Buddy Holly szívhez szóló Words Of Love-ja ha még nem is ragadja meg különösebben a figyelmünket, a Glad All Over fölött már lehetetlen elsiklani. Mivel Carl Perkins-slágerről van szó, majdhogynem magától értetődik, hogy Harrison énekli a szólót, aki füllel hallhatóan egyre jobban érzi magát ebben a szerepben (is). A dinamikus megszólalás elsősorban Starr munkájának eredménye, és a befejezés is hatásos; a készülő új nagylemezen is lenne helye, ha nem volna már dobozban elegendő mennyiségű feldolgozásszám.

A mai legmeglepőbb választás az I Just Don’t Understand. Egy svédországi születésű amerikai előadóhölgy, Ann-Margret Olsson két éve megjelent daláról van szó, ami a tengerentúlon is csak a 17. helyig jutott. Mi mindent hallgathatnak össze, ha ilyen lemezek kerülnek a kezükbe, és még feldolgozásra méltónak is találják? Ráadásul Lennon olyan meggyőzően énekli a búskomor szólót, hogy fel sem tűnik, mennyire nem az ő világa ez. A Devil In Her Heart után sorra kerülő Larry Williams-szerzemény, a Slow Down annál inkább. Mondani sem kell, ez is egy kislemez B-oldalán megbújó töltelékdalként indult, amíg a Beatles nem vette a fáradságot, hogy feldobja.

Érdekes, hogy McCartney ma alig jutott szóhoz. Az első két dalt még együtt énekli Lennonnal (de ezekben is inkább utóbbi hangja hallatszik), a továbbiakban pedig legfeljebb vokállal támasztja meg partnereit.