Tettlegességig fajult a Ringo-Pete-ellentét. A rajongók egy része még mindig nem békélt meg Pete Best kirúgásával, a fellépések alatt egyfolytában a régi dobost éltetik, miközben nemcsak Ringot, hanem a többieket is folyamatosan szidalmazzák.

A banda valamennyire fel volt erre készülve, de már nehezen viselik az állandó nyaggatást. George-nál el is szakadt a cérna: a színpadról üvöltötte le a kisebbségben lévő elégedetlenkedőket, akik meglepetten el is hallgattak – egy darabig. A koncert után, amint a gitáros kilépett az öltözőből a tömött folyosóra, egy meglett fiatalember lépett elé, és nemes egyszerűséggel lefejelte.

Forrás: Tumblr

Bár jókora monoklija lett, George nem csinált belőle nagy ügyet, úgy volt vele, ennyit igazán elviselhet Ringoért. Annál kevésbé őrizte meg a hidegvérét a menedzser. Brian Epstein azonnal a Cavern Australia online casino embereit casnino tette felelőssé az esetért, és utasította a biztonságiakat, hogy épségben kísérjék ki fiait a klubból.

A Beatlest erős embereknek kell védelmezniük, ráadásul hazai pályán. Csak bízni lehet benne, hogy nem kell hozzászokniuk ehhez az érzéshez.