Egyre többen rebesgetik, hogy Ringo Starr személyisége sokkal inkább illeszkedik az együtteshez, mint elődjéé. A Beatles teljes mellszélességgel mellette áll, és valóban, mintha új lendületet is hozott volna a fellépésekbe. Pete Bestet azonban nem felejtették el egy hét alatt, és rengetegen hangot is adnak elégedetlenségüknek. Korábban nem látott megosztottság közepette kénytelen a zenekar játszani, de igyekeznek a produkcióra koncentrálni, és nem foglalkozni a gyakori beszólásokkal.

Ma különösen jó okuk van erre, mivel a déli fellépés első tévéfelvételükké lépett elő. A rajongói levelek bombázásának eredményeképp a Granada TV két korábbi koncertre megfigyelőt küldött, hogy megértsék, mi ez az új őrület Liverpoolban. Valamit megérezhettek belőle, mivel mára komplett stábbal érkeztek. Az időközben bekövetkezett doboscsere talán fel sem tűnt nekik – amit csak az tesz pikánssá, hogy a Granadánál még Mona Best (Pete Best édesanyja) kilincselt először tévéfelvételért.

Forrás: The Beatles in Manchester

A Beatlest azonban ez ma a legkevésbé sem érdekli, csak az a fontos, hogy a felvételre szánt Some Other Guyt és a Kansas Cityt minél meggyőzőbben előadják. Mindkét szám Leiber-Stoller-szerzemény (előbbibe besegített a dal eredeti előadója, Richard Barrett is), jól fekszenek az R&B-vonzódású együttesnek. A Granada csak az előbbiből bírt viszonylag használható anyagot összevágni (a dalokat többször is eljátszották), de McCartney hangjából még így is alig hallani valamit, pedig végig uniszónót énekel Lennonnal.

A közönség lelkes, de a megosztottságot nem sikerül elrejteni a kamerák elől: 2:03-nál a tapsból élesen kihallatszik a „Pete-et akarjuk!” kiáltás: