A Beatles két napot töltött Hollandiában, nemsokára már indulnak is Londonba, hogy ott átszálljanak az őket egészen Hongkongig repítő gépre. Ez összesen több mint 24 óráig fog tartani, mivel közben leszállnak Zürichben, Bejrutban, Karacsiban, Calcuttában és Bangkokban. Otthon felszedik Lennon nagynénjét, Mimi nénit is. Starrt viszont nem, ő még a kórházban gyógyulgat, Jimmie Nicol tehát a világ másik felén is helyettesíteni fogja.

Íme az együttes tegnapi amszterdami napja:

Míg ők békésen hajókáznak, vannak, akik a vízbe is utánuk vetik magukat, csak hogy a közelükbe férkőzzenek (nem sok sikerrel), mások pedig transzparensen kívánnak Ringonak mielőbbi gyógyulást.


Forrás: Blog Rockin' Beats

A hatalmas érdeklődés miatt végül nem csak este léptek fel, az utolsó pillanatban beiktattak egy délutáni koncertet is. Meghirdetni azonban ezt már nem sikerült, így a matinéra csak kétezren jöttek el (az esti bulira hétezer jegy kelt el, de egészen biztos, hogy ennél többen jutottak be).

A késő esti programjukról sajnos nem tudunk felvételeket mutatni, pedig eleget téve turisztikai kötelezettségeiknek, ellátogattak a város piroslámpás negyedébe is.