Harrison rákattant. Ő nem annyira az LSD-re, mint az indiai zenére. Már a Norwegian Wood-ban megszólaltatta a szitárt, de a tegnapi felvételi napon egy teljes egészében indiai ihletésű számhoz fogtak hozzá.

 

A Granny Smith munkacímen feljegyzett szám első keverését hallva nehéz volna megmondani, hogy a szerző nem echte indiai zenész, még kevésbé tippelnénk egy olyan popegyüttes gitárosára, akinek eddig mindössze öt saját dala került a nagyérdemű elé.

Harrison eddigi legmélyebb produktumának, a Think For Yourself-nek a filozofikusságát viszi tovább, amihez tökéletesen illik az új szerzemény keserű monotonitása. A szerző érdemeit nem csökkenti, de jegyezzük meg, hogy tamburán, szitáron és tablán indiai muzsikusok működnek közre, utóbbin Anil Bhagwat. A sorok végén kitartott hangoknál mintha McCartney erősítené Harrison énekszólamát.

George Harrison Paul McCartney Anil Bhagwat Revolver Love You To Got To Get You Into My Life Think For Yourself Norwegian Wood (This Bird Has Flown)

George Harrison és Pattie Boyd barbadosi nászútjukon. A tegnap rögzített dal kicsit a feleségnek is szól (forrás és további képek: Pinterest)

Tegnap folytatták még a múlt héten félbehagyott Got To Get You Into My Life felvételeit is, de azzal egyelőre nem elégedettek.