Ringo Starr dalt szerzett! Legalábbis Lennon és McCartney mellett a „Starkey” név is ott díszeleg a What Goes On című dalnál. Vajon mivel járulhatott hozzá ehhez a jellegtelen, korábban már elvetett számhoz? Valószínűleg csak egy szófordulatot írt bele, a többiek pedig voltak olyan jófejek, hogy feltüntették a nevét a három nap múlva boltokba kerülő Rubber Soul című lemez borítóján. Bár ne tették volna. Mármint bár ne tették volna fel a What Goes On-t a korongra.

Ringo Starr John Lennon Paul McCartney What Goes On Rubber Soul A Hard Days Night

 

Forrás: Pinterest

Szép dolog, hogy a másfél évvel ezelőtti A Hard Day’s Night óta ez az első alkalom, hogy csak saját szerzemények sorakoznak egy lemezen, de dalnak nevezhető egyáltalán ez a valami? Nem lett volna szerencsésebb mégis inkább egy jól bevált számot elénekeltetni a dobossal?

Olyan, mintha direkt heccelni akarnák a rajongóikat, mondván, „nektek ez is jó lesz”. Magához képest Starr még egész vállalhatóan brummog, de milyen már, ahogy Lennon próbálkozik azon a ritmusgitáron? Érdemes kizárólag a jobb csatornát hallgatni, úgy hallatszik igazán, hogy már-már szabotál.

Valaki tud garanciát vállalni arra, hogy a többi 13 szám nem ezt a színvonalat hozza?